MUSSELFESTEN 2021

 

 

Musselfesten 2021 i Lysekil blev en välbesökt och lyckad tillställning. I år serverades ett portugisiskt musselrecept som var uppskattat (se länk till recept nedan). Mer än 200 portioner serverades. Bohusläningens reportage från musselfesten finns att ladda ner med länken länken https://www.e-pages.dk/bohuslaningen/2776/article/1422889/10/1/render/?token=6a7e7312a493bf3a600ec0957e560ffc&vl_platform=ios&vl_app_id=se.boduslaningen.ereader&vl_app_version=6.2.2

Musselakademien ber härmad att få tacka alla medlemmar och andra som hjälpt till med att ordna och genomföra festen. Ett särskilt varmt tack går till Musselbaren i Lysekil för frikostig logistisk hjälp och ett ekonomiskt bidrag. Vidare till Old House Inn för fint samarbete med försäljning av drycker och Hasse Ekbrandt / Lysekils Bok- och Kontorshandel för all hjälp och stöd som Musselakademien har fått så att Musselfesten 2021 kunde bli av. Slutligen ber Musselakademien också att få tacka Scanfjord i Mollösund för de stora och finfina musslor som levererades till årets Musselfest.

———————————————————————————————————————————————————————–